Kdo smo

Ada Šubic

Ada je profesorica športne vzgoje in diplomirana pedagoginja montessori za delo z otroki v starosti 3-6 let. Je vestna, organizirana in praktična. Z otroki raziskuje okolico, se podi za žogo, in je vedno za to, da gremo na izlet. Potrpežljiva in čuteča, otroci se radi stisnejo k njej.

Ajda Kristina Vučajnk

Ajda je diplomirana pedagoginja montessori za delo z otroki v starosti 0-6 let. Je radovedna, s smislom za estetiko in z veliko ljubeznijo do jezika. Z otroki poje, jim bere, in je vedno za to, da se ustavimo in dobro malicamo. Razumevajoča in domiselna, otroci z veseljem pridejo k njej po ideje za delo. 

Marša Jović

Marša je profesorica angleškega jezika in diplomirana pedagoginja montessori za delo z otroki v starosti 0-12 let. Je ustvarjalna, energična in pravična. Z otroki pleše in bere angleške knjižice. Izvirna in nasmejana, otroci radi pridejo k njej na pogovor.

Tjaša Rebolj

Tjaša je diplomirana pedagoginja montessori za delo z otroki v starosti 0-6 let in ilustratorka. Je srčna, topla in razumevajoča. Z otroki raziskuje umetniške tehnike in razvija njihove umetniške žilice. Umirjena in vesela, otroci radi pridejo k njej v naročje.

KAJŽICA, ​Britof 117, 4000 Kranj 

           Tel: 068 169 580             

 e-naslov: nasakajzica@gmail.com

uradne ure: 7:15-16:15

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now