top of page

Paketek iz Kajžice

Draga starša,

prihod novega človeka na svet je čudež narave. Vsakokrat znova, po celem svetu, se v trenutku rojstva starša zaljubita v svojega novorojenega otročička.

Nežno vaju vabimo, da usmerita svoj pogled v čudovite potenciale, ki jih je vajin otrok prinesel s seboj na ta svet. Vajina naloga je, da ga na njegovi poti podpreta in mu omogočita, da bo svoje darove lahko neovirano razvijal.

Poznavanje otrokovih potreb in razvojih mejnikov vama bo pomagalo, ko bosta pripravljala okolje za svojega otroka. Okolje, ki obdaja otroka, igra velikansko vlogo v njegovem razvoju. Naj gre za fizično okolje – sobica, dom, okolica, igrače, pohištvo in prehrana – ali za čustveno okolje, otrok bo nekritično srkal vase, kar mu bomo pripravili odrasli.

V ta namen smo v Kajžici zasnovali šest paketkov, za vsak mesec v prvi polovici leta otrokovega življenja. V Paketku najdete razvojni pripomoček, primeren za otrokovo starost, in pismo s kratkim povzetkom najpomembnejših sprememb v tistem obdobju.

Želimo si, da vam je Paketek iz Kajžice v pomoč in navdih, da vaju podpre na vajini starševski poti, otroku pa prinese veselje in spodbudo za razvoj. 

Paketek vsebuje:

  • črnobelo ilustracijo Alice Pan

  • munari mobile

  • ropotuljico Mojcej

  • Tekanne žogico Alice Pan

  • obroček na traku Alice Pan

  • sklenjena kroga Black bird

​​

Paketek lahko naročite zase ali pa kot darilo za novorjenčka in družino. Naročilo paketa pomeni, da mlada družina vsak mesec (prvih pet mesecev) prejme darilo po pošti. 

! Paketek je potrebno naročiti vsaj mesec v naprej !

Cena Paketka iz Kajžice: 250 EUR

IMG_20201102_130545.jpg
IMG_20201102_131028~2.jpg
Light Brown and Blue Leaves DIY Influencer Instagram Post Set (4).png
Light Brown and Blue Leaves DIY Influencer Instagram Post Set (5).png
takanne žoga n.png
Light Brown and Blue Leaves DIY Influencer Facebook Post Set (4).png
559b6a_670005acf7174570a28c9c2d9de0774e_mv2.webp
bottom of page