Nenasilna komunikacija

Model nenasilne komunikacije (žirafjega jezika) je zasnoval dr. Marshall Rosenberg, z namenom, da bi ljudje znali izraziti svoje občutke in potrebe na način, preko katerega bi (p)ostali povezani. Tudi v vzgoji se trudimo, da bi se otroci naučili svoje občutke opisati na pristen spoštljiv način in prav tako spoštljivo in redno izrekati prošnje glede na svoje potrebe.

V Kajžici smo odrasli predani filozofiji nenasilne komunikacije, na tej poti učenja pa še hitreje, kot mi, napredujejo otroci. S tem, ko ostajamo v stiku, zagotavljamo, da je vsak posameznik slišan, naša skupnost pa bolj usklajena in lahkotna.

DELAVNICE v šolskem letu 2020/2021

Čez leto organiziramo uvodne delavnice nenasilne komunikacije z možnostjo poudarka na komunikaciji z otroki (odvisno od udeležencev).

 

Termini: 

12. in 13. september 2020, 8:30 - 15:30

14. in 15. november 2020, 8:30 - 15:30

Kotizacija: 150 EUR (*Če vam finančno stanje preprečuje udeležbo, obenem pa si zelo želite tega znanja, nam pišite, da skupaj poiščemo rešitev.)

 

VADBENE SKUPINE

Vsako prvo in tretjo sredo v mesecu (razen julija in avgusta) potekajo vadbene skupine za povezovalno komunikacijo. Namenjene so predelovanju in podpori tistemu, kar je v vas živega. Če koga naslov vadbene skupine ne pritegne, je seveda vseeno dobrodošel, da predeluje svoje sprožilce, tudi če niso neposredno povezani s temo. 

Termine za SEPTEMBER 2020 razpišemo konec avgusta.

Za več informacij nam pišite

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now